Om klinikken

Klinik Ørbæk

Vi lægger vægt på høj faglighed med personlig og nærværende behandling

På Klinik Ørbæk tilbyder vi udredning, diagnosticering, behandling og forebyggelse af smerter og nedsat funktion i kroppens led og muskler.

Det er et grundlæggende mål på klinikken, at vi vil bidrage til patienternes velvære og sundhed gennem grundig undersøgelse, behandling og rådgivning på et højt fagligt niveau, hvor der løbende inddrages ny viden fra forskning og efteruddannelse.

Vi er beliggende på Hovedgaden i Ørbæk, tæt på byens forretninger og med gode parkeringsforhold foran bygningen eller på parkeringspladsen bag ved bygningen.

Kiropraktor Sanni Rømer

Indehaver af klinikken

Jeg er uddannet Kiropraktor i 2007 fra Syddansk Universitet. Har siden da opbygget erfaring i klinik og efteruddannet mig i arbejdet som kiropraktor.

Læs mere

I 2015 åbnede jeg klinikken i Hovedgaden.

På klinikken ser vi mange forskellige typer patienter i alle aldersgrupper. Vi møder alle patienter ens og i øjenhøjde og behandlingsforløb planlægges med patienten og deres individuelle behov i fokus.

Igennem årene har jeg efteruddannet mig inden for bl.a. børn og spædbørn, den ældre patient, patienter med nakke- og ryg smerter mm.

Ved siden af klinikken er jeg ansat på Syddansk Universitet som Ekstern Lektor, hvor jeg underviser kiropraktorstuderende.

Privat bor jeg med min mand og vores 3 børn i Nyborg.

Fysioterapeut Andreas Færch

Fysioterapeut

Jeg hedder Andreas Færch og har været selvstændig praktiserende fysioterapeut gennem 8 år. Det har jeg været sideløbende med mit job på Vejstrup Efterskole, der er en gymnastikefterskole.

Læs mere

I mit virke ser jeg mange idrætsrelaterede skader og smerter. Men i mit virke som selvstændig fysioterapeut, møder jeg også almindelige muskuloskeletale problematikker så som; discusprolaps, slidgigt, skulderproblematikker osv.
Jeg har derfor en bred erfaring.

Som fysioterapeut tager jeg mig god tid og sætter dig som patient i centrum. Og inddrager de værktøjer, jeg mener kan hjælpe dig bedst igennem et forløb.

Privat bor jeg i lokalområdet med min kæreste og datter.

Kiropraktor Signe Darling Lavard

Kiropraktor

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense 2021. Siden da har jeg opbygget erfaring som kiropraktor på klinik.

Læs mere

Jeg har under uddannelsen opnået yderligere praktisk erfaring på Rygcenteret i Middelfart og Odense Universitet Hospital, hvor jeg har set et bredt spekter af patienter med problematikker i bevægeapparatet og mere specifikke sygdomme.

Jeg interesserer mig for bl.a. smerter i bevægeapparatet, herunder diagnosticering og behandling af lænd, nakke, bækken, hofte og idrætsrelaterede skader. Derudover har jeg også et stort interesseområde indenfor behandling og planlægning af forløb af patienter med nerverodspåvirkning i ryggen, herunder discus prolaps såvel som stenose

Jeg er aktiv inden for Crossfit og gymnastik, og har selv været ude og rejse med DGI Verdensholdet i 2012/2013.

Bosat i lokalområdet sammen med min kæreste, datter og vores hund.