Om klinikken

Klinik Ørbæk

Vi lægger vægt på høj faglighed med personlig og nærværende behandling

På Klinik Ørbæk tilbyder vi udredning, diagnosticering, behandling og forebyggelse af smerter og nedsat funktion i kroppens led og muskler.

Det er et grundlæggende mål på klinikken, at vi vil bidrage til patienternes velvære og sundhed gennem grundig undersøgelse, behandling og rådgivning på et højt fagligt niveau, hvor der løbende inddrages ny viden fra forskning og efteruddannelse.

Vi er beliggende på Hovedgaden i Ørbæk, tæt på byens forretninger og med gode parkeringsforhold foran bygningen eller på parkeringspladsen bag ved bygningen.

Kiropraktor Sanni Rømer

Indehaver af klinikken

Jeg er uddannet Kiropraktor i 2007 fra Syddansk Universitet. Har siden da opbygget erfaring i klinik og efteruddannet mig i arbejdet som kiropraktor.

Læs mere

På klinikken ser vi mange forskellige typer patienter i alle aldersgrupper. Vi møder alle patienter ens og i øjenhøjde og behandlingsforløb planlægges med patienten og deres individuelle behov i fokus.

Igennem årene har jeg efteruddannet mig inden for bl.a. børn og spædbørn, den ældre patient, patienter med nakkesmerter mm.

Ved siden af klinikken er jeg ansat på Syddansk Universitet som Ekstern Lektor, hvor jeg underviser kiropraktorstuderende.

Privat bor jeg med min mand og vores 3 børn i Nyborg.

Fysioterapeut Andreas Færch

Indehaver af klinikken

Jeg hedder Andreas Færch og har været selvstændig praktiserende fysioterapeut de sidste 5 år. Det har jeg været siddeløbende med mit job på Vejstrup Efterskole, der er en gymnastikefterskole.

Læs mere

Da hverdagen her er fyldt med meget gymnastik og sport, sker der selvfølgelig af og til skader. Dem tager jeg mig af. I mit virke som selvstændig fysioterapeut, møder jeg også almindelige muskuloskeletale problematikker så som; discusprolabs, slidgigt, skulderproblematikker osv.
Jeg har derfor en bred erfaring.

Som fysioterapeut sætter jeg altid dig i centrum og inddrager de værktøjer jeg mener kan hjælpe dig bedst igennem et forløb. Jeg har aldrig travlt, så første gang du kommer her bruger vi en hel time sammen, så vi bedst muligt får udredt din problematik.