Individuel genoptræning

Træning

Med dig i centrum

Har du behov for kompetent sparring i forbindelse med din genoptræning? Så bør du overveje et skræddersyet individuelt genoptræningsforløb tilpasset lige netop dig og dine behov.

Hvorfor individuel genoptræning?

I et lang genoptræningsforløb, kan det være udfordrende at holde motivation igennem hele forløbet. Du har måske også brug for sparring til din træning eller et behov for at blive udfordret. Derfor er det helt ideelt at vælge et forløb, hvor du bliver grundigt undersøgt og altid har din fysioterapeut ved din side. Du sikrer dermed, at du får den korrekte tilpassede træning, er sikker på at få trænet samt den rigtige justering der skal til for at du kommer godt i mål

Hvordan er et typisk individuelt genoptræningsforløb?

Første gang vi mødes, tager vi en grundig snak med udgangspunkt i din problematik samt behov og ønsker. Du vil få lavet en dybdegående undersøgelse og til sidst laver vi sammen en plan for det videre forløb. Herefter træner vi sammen en hel time én gang om ugen i 12 uger.

Hvilke ’ting’ kan jeg genoptræne?

Kort sagt – alle! Alle problematikker kan have behov for træning og sparring; både den akutte korsbåndsskade, den dårlige skulder eller de langvarige kroniske rygsmerter. Det vigtigste er, at du tror på, at træning kan hjælpe dig.

Priser og tilskud:

Pris for 12 uger (eksl tilskud): 4500 kr. Samlet tilskud fra Sygesikring Danmark: 1101 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os endelig her